Главная Новости Верстат для прокатки дисків: в яких ситуаціях без нього не обійтися

Верстат для прокатки дисків: в яких ситуаціях без нього не обійтися

0
124
Верстат для прокатки дисків

Обладнання для СТО містить безліч різних виробів. Стане в пригоді все, від трилапого знімача підшипників, до такої техніки, як верстат для прокатки дисків. Зрештою, сучасний автомобільний транспорт – складний та багатокомпонентний. Тому для ТО, ремонтних та реставраційних робіт потрібно багато інструменту. Причому, оскільки виробники часто використовують унікальні кріплення та системи для окремих брендів, на станції технічного обслуговування має бути все.

У цій статті ми розповімо про верстат для рихтування дисків. Ви дізнаєтесь про особливості даного обладнання, його призначення, а також про ситуації, в яких без нього не обійтися. А купити подібний агрегат в Україні так, щоб ціна не викликала жаль, завжди можна через каталог компанії AD-Instrument: https://ad-instrument.com.ua/ua.

Содержимое

Незамінне обладнання для рихтування дисків на СТО

Таке обладнання для СТО, як верстат для прокатки дисків, є агрегатом з електричним двигуном, а також роликами для рихтування, як поворотними, так і стаціонарними. Залежно від моделі пристрій може бути розрахований на роботу з дисками різних діаметрів, виготовлених з різних матеріалів. Використовуючи верстат для рихтування дисків, ви можете:

  • відновити геометрію виробу;
  • позбутися різних деформацій.

До речі, відновлення профілю місць для встановлення шини також забезпечується саме цим обладнанням.

Причому робочий процес досить швидкий та ефективний.

Купити верстат для прокатки дисків за ціною AD-Instrument в Україні

В принципі реставрація автомобільних колісних дисків може здійснюватися і вручну. Однак верстат для рихтування зручніший та надійніший. Він незамінний, якщо необхідно відновлення після дорожньо-транспортної пригоди або просто тривалого використання. Саме це обладнання для СТО дозволяє позбавитися осьового та радіального биття, а також повернути початкову форму диска.

Якщо вам потрібно купити подібний верстат для прокатки в Україні, звертайтесь до компанії AD-Instrument. Висока якість товарів поєднується з доступними цінами, тому ви залишитеся задоволені укладеною угодою. До того ж, можливе відправлення будь-якою поштовою службою до будь-якого доступного населеного пункту. Пошта в Україні працює добре, ваше замовлення прибуде протягом кількох днів.

Загрузить еще похожие записи
Загрузить ещё от Admin
Загрузить больше в Новости
Комментарии закрыты.