Главная Новости Дом и благоустройство Відповідаємо на найпоширеніші запитання про теплу підлогу

Відповідаємо на найпоширеніші запитання про теплу підлогу

0
265
Відповідаємо на найпоширеніші запитання про теплу підлогу

Усі останні тенденції в опаленні житлових або комерційних приміщень вказують на те, що електрична тепла підлога стає вигідною альтернативою радіаторам і батареї, а також іншим видам обігрівачів. Традиційне опалення будинку має безліч недоліків. І головний із них – часто це марні витрати великої кількості електроенергії та нерівномірний розподіл тепла. Адже і батареї, і обігрівачі прогрівають повітря лише біля себе.

У той час, як нагрівальний кабель для теплої підлоги розташовується таким чином, аби забезпечити максимально рівномірне нагрівання усієї кімнати для створення комфортного мікроклімату. Ми зібрали усі найпоширеніші питання від потенційних покупців електричної теплої підлоги та підготували відповіді на них від провідних експертів.

Содержимое

Наскільки безпечна електрична тепла підлога?

Багато покупців переживають за те, що електричні теплі підлоги можуть бути небезпечними з різних причин:

  • довгі кабелі призводять до пожежі;
  • під час нагрівання виділяється токсичні речовини.

З обома цими стереотипами можна і треба сперечатися. Сучасні виробники пропонують електричну теплу підлогу, яка відповідає усім стандартам та нормам безпеки, є абсолютно нешкідливою. Завдяки чому її можна використовувати у тому числі в спальні, дитячій кімнаті тощо.

Нагрівальні кабелі надійно ізольовані та захищені спеціальним матеріалом, що є стійким до відкритого вогню. Самі системи убезпечені від коливань напруги та сильних навантажень. Також не треба переживати за те, що система призведе до виділення токсичних речовин. Адже усі підлогові покриття сьогодні також сертифіковані і можуть використовуватися у тому числі для теплої підлоги.

Чи може тепла підлога вдарити струмом?

В жодному разі ні. Якщо правильно вибрати та встановити нагрівальні елементи, вони будуть максимально захищеними. Самі кабелі вкриті спеціальною оболонкою, що створює додатковий захист.

Чи стане підлогове покриття занадто гарячим?

Пересуватися теплою підлогою приємно та комфортно. А от надмірно гаряча керамічна плитка може навіть попекти шкіру. Втім, такої проблеми точно не буде, якщо ви плануєте використовувати електричну теплу підлогу. Усі сучасні системи мають обмеження щодо нагрівання підлогового покриття.

Це дозволяє підтримувати максимально комфортну температуру, а також убезпечити оздоблювальний матеріал, захистивши його від деформації через вплив високих температур.

Чи можна залишати електричну теплу підлогу включеною на постійній основі?

Сучасні теплові системи адаптовані в тому числі і до частого використання. А отже, ви можете залишати електричну теплу підлогу увімкненою протягом всього. І не переживати за те, що нагрівальні елементи швидше вийдуть з ладу чи пошкодяться.

Навпаки, це ідеальне рішення, особливо в зимовий період. До того ж електрична тепла підлога доволі енергоефективна. І постійна її робота не спричинить великих витрат електроенергії.

Загрузить еще похожие записи
Загрузить ещё от Admin
Загрузить больше в Дом и благоустройство
Комментарии закрыты.