Главная Новости Скільки потрібно пелет для опалення будинку

Скільки потрібно пелет для опалення будинку

0
123
Скільки потрібно пелет для опалення будинку

Паливні гранули пелети – універсальний та дуже економний варіант. На даний момент саме він є найдешевшим. Опалення шляхом спалювання пелет паливних обійдеться більш ніж у два рази дешевше, ніж газове або електричне. І при цьому паливні пелети не надають негативного впливу на навколишнє середовище. У процесі згоряння виділяється багато тепла (більше, ніж у випадку з дровами чи вугіллям), але газоподібні продукти горіння містять мінімум токсичних речовин. При цьому зольність палива залишається мінімальною (до 0,7).

У цій статті ми поговоримо про те, скільки потрібно пелет для опалення будинку. Ви дізнаєтеся, чим хороші онлайн калькулятори, а також чому в Україні вигідно купити паливні пеллети за ціною виробника. А зробити це можна через каталог Cortez: https://cortez.ua/ua/g110546579-toplivnye-drevesnye-pellety.

Содержимое

Переваги онлайн калькуляторів для розрахунку витрат паливних пелет

Розрахунок витрати паливних гранул пелет залежить від багатьох факторів. Серед їх:

  • площа опалювального приміщення;
  • рівень тепловтрат;
  • ККД самих гранул;
  • бажана температура усередині;
  • прогнозована температура зовні.

Природно, що чим більша будівля, тим більше потрібно  паливних пелет. Найбільш простим та надійним способом розрахунку є онлайн калькулятори. Вони дуже прості у використанні, безкоштовні й часто присутні на сайтах виробників паливних гранул.

Купити паливні гранули пеллети за ціною виробника Cortez в Україні

Також можна спробувати підрахувати витрати самостійно. Для комфортного мікроклімату достатньо спалювання 0,02 кг паливних гранул пелет на квадратний метр (за умови, що стелі не вище 3 метрів) на годину. Допустимо, площа будинку складає 53 м2. Помножуємо 53 на 0,02 та отримуємо 1,06 кг. Це кількість пелет паливних, якої вистачає на одну годину для обігріву будинку 53 м2. Виходячи з цієї цифри, можна вирахувати обсяг палива на добу і навіть місяці. В принципі, на весь опалювальний сезон потрібно до 5 тонн пелет. Однак точна кількість залежатиме від того, якій температурі ви віддаєте перевагу, чи утеплено ваш будинок і так далі.

Найкраща ціна на пелети паливні в Україні завжди буде безпосередньо від виробника. Наприклад, ви можете звернутися до компанії Cortez. Через каталог можна купити на замовлення паливні гранули пелети у будь-яких обсягах. Причому незалежно від сезону.

Загрузить еще похожие записи
Загрузить ещё от Admin
Загрузить больше в Новости
Комментарии закрыты.