Главная Новости Де найбільше застосовується дойпак упакування продукції

Де найбільше застосовується дойпак упакування продукції

0
274
Упаковка дойпак

Упаковка дойпак – спеціальна конструкція пакету. Він має вставку на дні, завдяки чому унизу утворюється складка. Плоскі бічні шви та можливість розширення площі дна при наповненні пакування роблять дойпак стійким. А коли вміст добігає кінця, пакет стає ідеально плоским, що спрощує процес утилізації (особливо, якщо ви поділяєте сміття для вторинної переробки або живете у регіонах, де комунальні служби забирають відходи у суворо обумовлені дні).

У цій статті ми розповімо, де найчастіше використовується упакування типу дойпак. А купити його оптом в Україні так, щоб ціна тішила, можна лише від виробника. Наприклад, гурт на дуже вигідних умовах пропонує компанія «ТЕРА ПЛАСТ».

Содержимое

Переваги упаковки дойпак для великого та дрібного бізнесу

Основним плюсом дойпак упаковки є стійкість у наповненому вигляді та компактність – у порожньому. Більшість майонезів та кетчупів, а також інших подібних продуктів харчування реалізуються саме у такому пакуванні. Однак сфер застосування дойпак набагато ширше. Це упакування підійде і для дрібних аксесуарів або витратних матеріалів для хенд-мейду, косметичних та лікарських засобів. Адже крім плоских швів і складки на дні, дойпаки можуть відрізнятися:

  • типом замка;
  • матеріалом виготовлення.

На даний момент можна придбати упаковку дойпак оптом з крафтового паперу, поліетилену, а також різних комбінованих матеріалів. При цьому таке пакування може взагалі не закриватися після розтину, закриватися на зип-лок замок, слайдер або мати пластиковий носик – як у дойпаків з кетчупом.

Загалом можна сказати, що найчастіше така упаковка купується гуртом підприємствами харчової промисловості.

Купити дойпак пакування в Україні гуртом за ціною виробника «ТЕРА ПЛАСТ»

Ціна дойпак упаковки в Україні залежатиме від кількох факторів. Звичайно, це розміри, матеріали виготовлення, тип замку, зовнішній вигляд. Значення має й обсяг замовлення. Якщо співпрацювати з «ТЕРА ПЛАСТ», виробником сучасної упаковки, вартість буде помітно нижчою, адже:

  • опт завжди дешевше за роздріб;
  • у ціні немає оплати послуг посередників.

Вибирайте якісне сучасне пакування для своєї продукції. Пам’ятайте, що зовнішній вигляд має значення та грамотно розроблений дизайн упакування – дуже ефективний маркетинговий інструмент.

Загрузить еще похожие записи
Загрузить ещё от Admin
Загрузить больше в Новости
Комментарии закрыты.