Главная Новости Автомобиль Промивання радіатора пічки автомобіля в Києві 

Промивання радіатора пічки автомобіля в Києві 

0
214
За посиланням

Щоб точно бути впевненим у справності радіатора пічки, варто періодично звертатися на обслуговування в професійну майстерню. На сайті Motor-gas.ua ви знайдете всі необхідні реквізити, щоб записатися в Києві на обслуговування. Такий плановий візит спеціалісти радять здійснювати кожні 2 роки.

Також на СТО перевіряють, чому не гріє пічка, з’ясовують причини несправності радіатора пічки, надають професійні рекомендації з усунення таких причин. Одним з ефективних методів “лікування” співробітники столичного сервісу називають професійну промивку. Ця послуга орієнтована на зменшення ризиків негативних наслідків забруднення радіатора, збереження функціональності системи охолодження двигуна. Зауважте, що своєчасна профілактична чистка радіатора пічки допоможе швидко і без зайвих процесів вивести накопичений осад, залишки корозії з системи.

Чому потрібно промивати радіатор пічки?

Недостатнє обслуговування радіатора пічки може призвести до серйозних проблем, таких як:

  • Відсутність необхідного рівня охолоджуючої рідини. Це може призвести до перегріву двигуна та його пошкодження.
  • Знижена ефективність роботи помпи: Якщо вона не працює належним чином, охолоджуюча рідина може не циркулювати в системі, що також може призвести до перегріву.
  • Антифриз. Цю рідину слід застосовувати згідно з встановленими рекомендаціями виробника транспортного засобу. Неправильно підібраний тип антифризу може викликати корозію та засмічення радіатора.
  • Заповнення радіатора дрібним сміттям, осадом із часток. Забруднення в радіаторі може перешкоджати вільному руху охолоджуючої рідини та пришвидшити його пошкодження (аж до повної зупинки роботи).

Промивка радіатора пічки — це складний процес, який краще довірити професіоналам. За посиланням можна оцінити якість роботи сервісу, підібрати потрібну послугу чи отримати консультацію за індивідуальним запитом.

yIz5e_W5Ikd5IvwTNaSRb6G_O7U0_3vZE5NxXSKL-Qr7BFXnlkiA2EU1U5_58RDNhvHCEka1QYFU9Cxkz5ddPeuRifmmCGeJXrgGUojAZWXWbYehTPejwDzj-UuUrarq-xQta-icVzMnCiI23htK7Q

Автовласники часто цікавляться, де якісно виконують промивку радіатора пічки в столиці? Щоб вибрати хорошу майстерню з обслуговування, в першу чергу слід з’ясувати, яке устаткування встановлено на сервісі. Наприклад, компанія Motor-Gas має спеціалізоване обладнання (стенд) та професійну хімію, які забезпечують ефективне, швидке і безпечне промивання.

Промивка на спеціалізованому стенді має ряд переваг, які без втрати якісних характеристик допомагають значно пришвидшити процес виконання робіт. Крім того, стенди в Motor-Gas дозволяють змінювати напрямок потоку промивного розчину, а сертифіковані спеціалісти, які проходять постійне професійне навчання, контролюють процес промивки для досягнення максимальної якості обслуговування.

Загрузить еще похожие записи
Загрузить ещё от Admin
Загрузить больше в Автомобиль
Комментарии закрыты.