Главная Новости Які існують тензодатчики за класами точності

Які існують тензодатчики за класами точності

0
142
Які існують тензодатчики за класами точності

Сучасний датчик ваги тензометричний є основною частиною будь-якого електронного пристрою для визначення маси об’єкта. Саме тензодатчики використовуються в торгових, промислових та інших різновидах ваг з екраном. Зауважте, що на цей час існує велика кількість моделей цих приладів. Наприклад, можна купити датчик тензометричний балкового або S-подібного типу. При цьому принцип роботи вони мають приблизно однаковий. Зазнаючи навантаження, тензометричне обладнання піддається механічній деформації, й переводить її значення в аналоговий або цифровий сигнал та відправляє його на контролер.

В Україні можна купити тензодатчик від офіційного представника Keli — https://keli.ua/tensometric-sensors. Ціна буде вигідною, а якість – гарантованою.

Содержимое

Датчик ваги тензометричний Keli: класи точності обладнання

Згідно з OIML R-60, існує 4 класи точності тензометричних датчиків ваги:

  1. A;
  2. B;
  3. C;
  4. D.

Однак на практиці зазвичай використовуються тензодатчики в діапазоні D1 – C6. При цьому найчастіше застосовується датчик тензометричний C3. Він відрізняється тим, що комбінована похибка цього приладу становить 0,02%. Саме такі пристрої використовуються у більшості тензометричного обладнання.

При цьому варто розуміти, що клас точності є винятково важливою характеристикою. Саме цей показник враховується насамперед при виборі тензометричного датчика ваги для будь-якого ваговимірювального обладнання.

Купити тензодатчики Keli за найкращою ціною в Україні

Хоча в каталозі Keli можна знайти тензодатчики практично всіх класів точності, основна перевага надається саме C3 як найбільш затребуваному в сучасному тензометричному обладнанні. При цьому компанія пропонує пристрої різних конструкцій. Ви зможете купити датчик ваги тензометричний через каталог на будь-який випадок. Зверніть увагу, що Keli пропонує не тільки ці елементи ваговимірювального обладнання. В наявності повний список комплектуючих, включаючи тензометричні датчики.

Крім високоякісної продукції, ви зможете замовити виготовлення техніки визначення маси об’єкта різного цільового призначення. Приклади вже виконаних проектів можна знайти на сайті офіційного представника бренду в Україні. Ціна приємно здивує, як і якість технічної підтримки.

Загрузить еще похожие записи
Загрузить ещё от Admin
Загрузить больше в Новости
Комментарии закрыты.