Главная Новости Технологии Домашній інтернет без світла

Домашній інтернет без світла

0
224
Домашній інтернет без світла

Содержимое

Домашній інтернет без світла

Складні часи, в які сьогодні живе країна, потребують використання технологій, які допомагатимуть адаптуватися до таких викликів і продовжувати вести повсякденні справи з максимально можливим комфортом. Інтернет це невід’ємна частина сьогодення. З його використанням величезна частина жителів столиці працює, навчається, будує і розвиває бізнес, спілкується і відпочиває. Якщо постало питання як підключити домашній інтернет, що працює без світла, звертайтесь до провайдера UTELS, який використовує для прокладання мережі волоконно-оптичний кабель і технологію GPON зі встановленням джерел автономного живлення. Це дозволяє користуватися інтернетом тривалий час без підключення до електромережі.

Переваги інтернету, який працює без світла

Звичайно, одна з найголовніших переваг це можливість продовжувати працювати, навчатися, спілкуватися, виконувати інші дії з використанням мережі у випадку, коли зникає електронапруга. Джерела автономного живлення, які встановлює провайдер UTELS на всьому активному обладнанні, дозволяють залишатися в мережі до 72 годин. В цей час не варто її перевантажувати, користуватися інтернетом ощадливо.

До інших переваг технології GPON, яка використовується для побудови мереж, що працюють без світла, варто віднести:

  • Оптичний кабель здатний передавати величезні об’єми даних з допомогою світлових сигналів. Ця технологія будується на використанні принципу пасивного оптичного мережевого обладнання. Це означає, що на шляху передачі сигналу відсутні активні компоненти, що робить систему стійкою до перебоїв з електропостачанням і дозволяє передавати дані на великі відстані.
  • Безперебійне з’єднання на швидкості до 1 Гбіт/с. Кожен абонент отримує персональний канал зв’язку з максимально високою пропускною здатністю.
  • Максимальна енергоефективність. При наявності джерела автономного живлення, що встановлюється на обладнанні як споживача, так і провайдера, інтернет продовжує працювати в звичайному режимі, навіть коли немає світла.
  • З допомогою GPON можна не тільки користуватися інтернетом, але й телефонними послугами і телебаченням. Це створює комфортні умови для інтеграції додаткових сервісів з використанням одного волоконно-оптичного кабелю.
  • Для підключення швидкісного домашнього інтернету не потрібно витрачати багато коштів. Сьогодні це доступно всім, особливо, якщо скористатися акційними пропозиціями від UTELS. Крім того, абонентський термінал, який потрібен для підключення споживачеві, надається провайдером і входить у вартість цих послуг.
  • Надійність роботи мережі забезпечується грозостійкістю кабелю, відсутністю впливу на нього електричних перешкод і допоміжного обладнання на шляху від центрального обладнання до домашнього.

Важливо знати, що адмініструвати такі мережі значно простіше в 90% випадків всі проблеми, що виникають під час її експлуатації, можуть вирішуватися віддалено максимально оперативно без виїзду спеціалістів. Технічні фахівці компанії UTELS працюють цілодобово і доступні в будь-який час.

Заходьте на сайт https://utels.ua/. щоб ознайомитися з більш детальною інформацією про компанію, її можливості і тарифні пропозиції. проконсультуватися і подати заявку на підключення.

Загрузить еще похожие записи
Загрузить ещё от Admin
Загрузить больше в Технологии
Комментарии закрыты.