Главная Новости Металеві труби для електротехнічних систем: найкращі рішення від «Італ-Техно»

Металеві труби для електротехнічних систем: найкращі рішення від «Італ-Техно»

0
172
Металеві труби для електротехнічних систем

Електротехнічні системи – це комплексний та багатогранний аспект будь-якої будівлі, промислового об’єкта чи інфраструктурного проєкту. Безперебійна робота та безпека цих систем залежать від надійності кабельних трас, тому вибір правильних труб для прокладання кабелів – ключове завдання.

Для прокладки кабельно-провідникових систем у складних/агресивних середовищах застосовується труба металева для посиленого захисту кабелів від зовнішніх впливів та механічних пошкоджень. Металеві труби можуть бути використані як для електричних, так і для комунікаційних систем, забезпечуючи необхідний рівень надійності кабелів під час їх прокладання та експлуатації.

Сталева оцинкована труба 63 мм /1.5 мм

Содержимое

Металеві труби від «Італ-Техно»: асортимент та переваги

Інтернет-магазин «Італ-Техно» пропонує кабеленесучі системи відомих брендів, у тому числі металеві труби та аксесуари. Основною позицією цієї підкатегорії виступають сталеві оцинковані труби – ефективне рішення для прокладання кабелів у складних умовах експлуатації.

Труби з оцинкованої сталі мають переваги:

  • Міцність і довговічність. Витримують великі механічні навантаження та забезпечують високий показник надійності впродовж десятків років.
  • Стійкість до корозії. Оцинкована сталь – ідеальний вибір для монтажу у вологих та агресивних середовищах, можуть використовуватись у зовнішніх умовах, під землею, у приміщеннях з великим рівнем вологості.
  • Легкість монтажу. Мають відмінні з’єднання, що спрощує процеси збірки кабельно-провідникових систем та прокладання кабелів.

В інтернет-магазині «Італ-Техно» завжди у наявності стальні труби діаметрами 16, 20, 25, 32, 40, 50 і 63 мм (різних товщин стінок, довжиною елементів 3 м) та комплектуючі до них.

Аксесуари до металевих труб:

  • кутовий, лінійний з’єднувач;
  • з’єднувачі «мама» і «тато»;
  • температурний компенсатор;
  • тримач труб (скоба для кріплення).

Для виготовлення з’єднувачів та температурних компенсаторів застосовується високоякісна латунь.

Лінійний з'єднувач для труби діаметром 63 мм

Металеві труби від «Італ-Техно» – професійний вибір

«Італ-Техно» – українська компанія, імпортер та дистриб’ютор високоякісного електротехнічного обладнання з Італії. Завдяки багаторічному досвіду (заснована у 1998 році) та налагодженим зв’язкам з італійськими виробниками вона здобула репутацію надійного партнера у постачанні металевих труб та комплектуючих до них.

Переваги співпраці:

  • Прямі постачання з Італії.
  • Найвищі стандарти якості.
  • Реальні ціни та знижки
  • Професійний сервіс та консультації.

Завдяки наявності власного складу здійснюється швидке доставлення продукції по всій Україні. Звертайтеся до «Італ-Техно» і отримуйте оптимальні рішення для ваших електротехнічних систем!

Загрузить еще похожие записи
Загрузить ещё от Admin
Загрузить больше в Новости
Комментарии закрыты.