Site icon Vo5.org лучший информационно-развлекательный портал

Домашній інтернет без світла

Домашній інтернет без світла

Содержимое

Домашній інтернет без світла

Складні часи, в які сьогодні живе країна, потребують використання технологій, які допомагатимуть адаптуватися до таких викликів і продовжувати вести повсякденні справи з максимально можливим комфортом. Інтернет це невід’ємна частина сьогодення. З його використанням величезна частина жителів столиці працює, навчається, будує і розвиває бізнес, спілкується і відпочиває. Якщо постало питання як підключити домашній інтернет, що працює без світла, звертайтесь до провайдера UTELS, який використовує для прокладання мережі волоконно-оптичний кабель і технологію GPON зі встановленням джерел автономного живлення. Це дозволяє користуватися інтернетом тривалий час без підключення до електромережі.

Переваги інтернету, який працює без світла

Звичайно, одна з найголовніших переваг це можливість продовжувати працювати, навчатися, спілкуватися, виконувати інші дії з використанням мережі у випадку, коли зникає електронапруга. Джерела автономного живлення, які встановлює провайдер UTELS на всьому активному обладнанні, дозволяють залишатися в мережі до 72 годин. В цей час не варто її перевантажувати, користуватися інтернетом ощадливо.

До інших переваг технології GPON, яка використовується для побудови мереж, що працюють без світла, варто віднести:

Важливо знати, що адмініструвати такі мережі значно простіше в 90% випадків всі проблеми, що виникають під час її експлуатації, можуть вирішуватися віддалено максимально оперативно без виїзду спеціалістів. Технічні фахівці компанії UTELS працюють цілодобово і доступні в будь-який час.

Заходьте на сайт https://utels.ua/. щоб ознайомитися з більш детальною інформацією про компанію, її можливості і тарифні пропозиції. проконсультуватися і подати заявку на підключення.

Exit mobile version